fbpx

Asiakaspalautteita Mamamoven valmennuksista

Asiakas-
palautteita Mamamoven valmennuksista

Lämmin suositus sekä synnyttäneille että raskaana oleville!

Muutaman kuukauden valmennuksen jälkeen huomasin jo, että tiheävirtsaisuus ja sen tuomat oireet olivat hävinneet. Virtsanpidätyskyky on ihan eri luokkaa kuin ennen valmennusta, nyt voi aivastaa jopa rakko täynnä!

Selkäkivut ovat hävinneet ja ryhti on paljon parempi(ja jos mahdollista ni tämän myötä myös mieli on ryhdikkäämpi) .  Ja mikä parasta, selkäkivut pysyy poissa, vaikka vatsa kasvaa raskauden myötä. 

Tunne on niinkuin ois saanut uuden keskivartalon ,siis hallinta on aivan eriluokkaa vaikka olenkin raskaana! Issiaskipukin kävi vain näytillä.

Nivustyrä on leikattu aiemmin, josta on jäänyt hermovaurio haavan alueelle, ja sen kipuilu on helpottanut huomattavasti. Ennen valmennusta sen kipuilu oli raskaan ollessa lähes sietämätöntä.

Vatsalihasten erkauman yläosan kivut on jäänyt pois kokonaan ja koko “patongin” saan hallintaan.

Olen erittäin tyytyväinen tähän astiseen valmennukseen, kiitos 
ja matka jatkuu koko raskauden ajan ja vielä senkin jälkeen!

Äiti 33v, useita lapsia + raskaana

Hyvä palaute ja kehut kannustaa eteenpäin!

  • Virtsankarkailu on loppunut kokonaan,
  • keskivartalon hallinta parantunut huomattavasti nopeammin harjoitusten myötä vrt aikaisempien raskauksien jälkeen jolloin en ole tehnyt tällaisia harjoituksia.
  • alaselkäkipu poistunut
  • ryhti parantunut
  • vaikuttaa mielialaan positiivisesti kun jumppailee
  • hyvä palaute ja kehut sinulta valmentajalta kannustaa aina eteenpäin!
  • se on huippu kun oot niin monesti muistuttanut ryhdin ja “tuen” ottamisesta niin nyt se tulee jo automaationa joka päivä perus askareissa!

    Kiitos edelleen!

 Äiti 35v, useita lapsia

Suosittelen lämpimästi!

Olen käyttänyt Kristiinan palveluita jo useamman kerran useammalla eri osa-alueella. Joka kerta olen saanut ammattimaista ohjausta ja sellaisella kielellä, jota itsekin ei-ammattilaisena on ymmärtänyt. Jokaisen valmennuksen yhteydessä olen myös saanut itselleni lisää ymmärrystä asioihin ja olen ymmärtänyt asiat oikeasti merkityksellisistä näkökulmista.

Kristiinalla on mahtava ote asiakaspalveluun ja hän osaa ottaa nimenomaan asiakkaan näkökulman huomioon. Hänen avullaan olen myös saavuttanut asioita, joihin en itse koskaan edes uskonut!

Suosittelen lämpimästi <3

Ammattilainen, joka tekee sydämellä <3

Äiti 35v, 4 lasta

Valmennus oli todella hyvä!

Valmennusohjelman avulla aloin tekemään liikkeitä ja ne jäävät pysyvästi treeniohjelmaani. Valmennus oli todella hyvä!

Kristiina-valmentaja on täysi ammattilainen, jonka kanssa on todella helppo tehdä töitä.

Ainoa miinuspuoli on tämä korona-aika, joka sotki harjoittelijan asioita. Tälle ei tietysti kukaan voinut mitään. Suosittelen ja olen jo suositellut ohjelmaa ja valmentajaa muillekin!

Äiti 34v, 2 lasta

Verkkovalmennus-
palautetta

Tämä valmennus on yllättänyt minut positiivisesti. Nämä harjoitukset sopivat kaiken ikäisille. Olen oppinut hengitys tekniikan ja samalla hyödyntämään syvien vatsalihasten mukaan tulon. Selkäkivut ja issiasvaivat on jääneet. 

Kehon toiminnan lisäksi olen saanut henkisen vireyden takaisin. Alkanut uusi ajanjakso……,

 Äiti 71v, useita lapsia

Kannattaa kokeilla

Urheilu oli jäänyt jo raskaus aikana, kun ei ehtinyt harrastaa eikä urheilu tullut sitten synnytyksen jälkeenkään arkeen mukaan.
Onneksi otin yhteyttä MamaMoveen.
Kristiina on ollut lempeä ja asiakasta kuunteleva huippuvalmentaja.

Oon saanut edetä omalla tahdilla kuitenkin jotain on koko ajan kuin huomaamatta tapahtunut elimistölleni. Kolmen viikon jälkeen tunnen jo mielialani kohenneen ja voivani paljon paremmin.Oon tosi onnellinen, että uskaltauduin valmennukseen.

Kannattaa kokeilla, ihana kun kävelylenkit kutsuvat taas minuakin.

Äiti 42 v

Raskaus-valmennuksesta

Valmennus toi selkeyttä ja varmuutta omaan ensimmäiseen raskauden ajan treenaamiseen ja etenkin lantionpohjalihasten treenaukseen!
Ohjeet oli selkeitä ja ne käytiin myös yhdessä läpi mikä oli hyvä juttu.

Uskon että harjoitteiden myötä synnytyksestä palautuminenkin on helpompaa.

Kiitos.

 Raskaana, ensisynnyttäjä

SUOSITTELEN KRISTIINAA​

Naiset, alaselkävaivoissa, tsekkauttakaa myös osaavalla valmentajalla se lantionpohjan, erkauman ja koko korsetin (ja koko alapäänne :)) tilanne. Vaikka itse kivulle ei löytyisi mitään selitystä, ette todellakaan kadu!

Minä edelleenkin suosittelen Kristiinaa!! Ja tämä ei ole maksettu mainos vaan täysin rehellinen mielipide ja omakohtainen kokemus. Häneltä löytyy myös pienryhmät ja verkkovalmennukset.

Kiitos.

Äiti, useita lapsia

TÄMÄ VALMENNUS ON OLLUT PARAS PÄÄTÖS IKINÄ​

Olen miettinyt tosi paljon tätä hetki sitten alkanutta valmennus matkaani. Olen ollut Kristiinan valmennuksessa muutaman viikon ja kolmannessa tapaamisessa Kristiina sanoi, että jotain on ihan yleisesti muuttunut minussa. Näytän pirteämmältä. Sen lisäksi on tapahtunut jotain muutakin. Mitä en jotenkin aikaisemmin ole osannut eritellä.

Olo on varmasti pirteämpi myös siksi, että olen tehnyt asioiden eteen jotain. Tulokset tulevat itse työstä, eikä lääkepaketista.
Tämä valmennus oli kyllä paras päätös ikinä!

Äiti, 4 lasta

YLLÄTYIN KUINKA MONEEN TÄMÄ VALMENNUS VAIKUTTI​

Tuntuu tosi omituiselle,  miten yksinkertaisilla asioilla itse on saanut apuja tuohon alaselän ja lantion alueen kurjimukseen. Myös se on tosi outoa, että joku ymmärtää sun lantion, istuinkyhmyjen ja lantionpohjan sielunelämää näin suuresti.

Itse voi ainakin pelkästään suositella Kristiinan apuja. Yllätin itsenikin sillä, miten moneen tää valmennus on auttanut.

Äiti, 4 lasta

Kannattaa pitää itsestä huolta!

Ohjaus on ollut myös hyvin tsemppaavaa, kannustavaa ja joustavaa. Aivan huippua. Olen päässyt jo hyvään alkuun tärkeiden lihasten kuntoutuksessa. Kauempana asuessani olen saanut olla videovalmennuksessa, joka toimii myös erittäin hyvin.

Kannattaa pitää itsestään huolta ja sen vuoksi suosittelen lämpimästi jokaiselle naiselle MamaMovea.

 Äiti, 13 lasta

Kiitos <3

Muutaman viikon valmennuksen ja säännöllisen treenin jälkeen;
Se fiilis, kun et ole herännyt pariin yöhön siihen, että lantio, lonkat, häntäluu tai alaselkä on kipeä.

Aiemmin jäykkä ja “betoninen” vyö lantion ja alaselän ympäriltä tuntuu helpottavan. Töissä kipeytynyt häntäluun alue helpotti liikkeellä ja pystyit tekemään koko työpäivän, ilman että pohdit seuraavaa askeltasi!
Kiitos <3

Äiti, 5 lasta

haluatko sinäkin parempaa hyvinvointia?

Suosittelen ehdottomasti!

Olen saanut Mamamovesta avun alaselkävaivoihini ja jumittuneisiin hartioihini.

En olisi arvannut, kuinka helpostin saan kivut pois.

Suosittelen ehdottomasti Mamamovea.

Äiti 43v, 10 lasta

Kiitos MamaMove jo tähän astisista treeneistä!

Olen ollut erittäin tyytyväinen MamaMoven synnytyksen jälkeiseen valmennukseen.

Aikaisempien synnytyksien jälkeen olen kokenut haastavaksi sopivien jumppien ja muidenkin liikuntamuotojen aloittamisen synnytyksen jälkeen.
Synnytyksen jälkeen sairaalasta saa jumppaohjeet lantionpohjan harjoituksiin, mutta en ole varma, että olenko aikaisemmin osannut itsekseen harjoitella niitä edes ihan oikealla tavalla.

Kristiinan treeneissä olen saanut ammattitaitoista ja selkeää ohjausta lantionpohjan ja muiden tärkeiden lihasten harjoitteluun ja tunnistamiseen.
Lisäksi vielä aina niin positiivisessa ja tsemppaavassa hengessä.

Nyt tiedän varmasti, että ensin tehdään oikeanlaista työtä palautumiseen eikä haparoiden itsekseen tarvi arvailla vatsalihasten erkaumaa tms.
Kiitos MamaMove!

 Äiti 35v, 5 lasta

Kokemuksia puolen vuoden matkalta

Olen erittäin tyytyväinen kaikkeen siihen, mitä tähän asti olen saanut. Valmennus on ollut ensi luokkaista ja hyvin ammattimaista. Harjoitteet ovat olleet sellaisia, että olen saanut ne hyvin tehtyä. Olen saanut tehtyä myös itselleni rutiinin, että arki aamuisin teen ensimmäisenä harjoitukset ja päivät lähtevät erittäin mukavasti käyntiin.

Kristiina on neuvonut hyvin tarkasti liikkeet ja kannustanut ja tsempannut eteenpäin. On ollut erittäin tärkeää, että Kristiina on ollut yhteydessä viikottain ja kysellyt kuulumisia ja mietitty yhdessä, miten jatketaan.

Matkani mammamoven valmennuksessa onkin ollut täysin oma polku, joka on yhdessä Kristiinan kanssa rakennettu. Tulokset ovat olleet huikeat puolen vuoden jälkeen.

Olen saanut esimerkiksi virtsankarkailun loppumaan täysin juoksemisen ja hyppymisen aikana sekä yllättäen aivastaessa ja yskiessä (pidin sitä ennen ihan normaalina asiana monisynnyttäjälle).

Olen myös saanut valmennusohjeiden avulla pudotettua painoa lähes 10 kg. Sain yksilöllisiä ruokailu ohjeita, joita noudattaessa en ole tuntenut nälkää ja paino on pudonnut silti. Tämän ansiosta kävelylenkit sujuvat paljon mukavammin ja itseluottamukseni on kohonnut mukavasti.

Vedenjuonti on erittäin tärkeää ja ennen valmennusta minulla oli ongelmana etten voi juoda kovin paljoa, ettei sitten lirahda pissaa housuun. Nyt tällä hetkellä voin juoda paljon vettä ja minulla ei ole kuitenkaan huolta siitä, että lirahtaisi housuun.

Selkäkivut ovat loppuneet kokonaan ja olen siitä hyvin onnellinen. Selkä kipeytyi ennen esimerkiksi siitä, kun leivoin pullaa pöydän ääressä ja olin muutaman tunnin huonossa asennossa. Tunnen nykyään, kuinka voin hallita keskivartaloa paremmin ja saan syväntuen seisoessani.

On ollut mukava huomata, että voin temmeltää lasten kanssa ulkona ja esimerkiksi juosta heidän kanssa hippasta. Ei tarvitse pelätä virtsankarkailua.

Olen saanut apua myös niska-hartia kipuihin. Minulla oli niskat aina kipeänä ja yön aikana kädet puutuivat usein. Sain Kristiinalta keppijumppa -ohjeen, jota tein aluksi ensin joka päivä, mutta nyt ei ole tarvinnut tehdä enää kuin kerran viikossa. Tämän keppi-jumpan avulla saan nukuttua nykyään yöt ilman käden puutumisia ja niskat eivät ole olleet enää kipeinä. Huippua jos oisin tämänkin keppi-jumpan tiennyt paljon aikaisemmin. Pienellä jumpalla olen saanut tärkeät yöunet paljon paremmiksi ja voin kokonaisuudessaan paremmin.

Kokonaisuudessaan elämäni on muuttunut positiivisemmaksi ja jaksan paremmin.

Äiti 44v, 12 lasta