fbpx

Palvelut

Valikoimassani on kolmea erilaista palvelua. Yksilövalmennuksissa saat yksilöllistä valmennusta. Verkkovalmennuksissa saat tehtävät verkossa ja valmennuksen lopuksi konsultaatiokeskustelun. Pienryhmävalmennuksissa valmennus tapahtuu muutaman henkilön ryhmissä.

Osa palveluista on suunniteltu raskaana oleville, osa synnyttäneille, mutta useimmat niistä sopivat kaikille naisille. Tutustu palveluun ja kysy tarvittaessa minulta lisätietoja.

Pienryhmä-
valmennukset:

Pienryhmävalmennuksissa pääset toteuttamaan Mamamoven valmennuskonseptia pienen ryhmän tukemana.

Yksilövalmennukset:

Yksilövalmennukset toteutetaan juuri sinun tarpeiden, kunnon ja tavoitteiden mukaisesti. Osa palveluista on erityisesti suunniteltu tiettyyn elämänvaiheeseen, odotusaikaan tai synnytyksestä palautumiseen. Yksilövalmennuksiin kuuluvat tapaamiset voidaan toteuttaa joko fyysisesti kasvokkain tai etäyhteyden avulla.

Valmennukset erityisesti raskaana oleville:

Raskaana ollessa kannattaa myös huolehtia omasta hyvinvoinnista ja kerätä voimia synnytykseen ja synnytyksestä palautumiseen.

Valmennukset erityisesti vasta synnyttäneille:

Synnytyksen jälkeen on hyvä aloittaa lempeä ja systemaattinen kuntouttaminen. Kuntouttaminen kannattaa aloittaa mahdollisimman nopeasti synnytyksen jälkeen. Valmennukset on suunniteltu siten, että voit osallistua niihin turvallisesti.

Verkkovalmennukset:

Verkkovalmennus on valmennus, jossa pääset toteuttamaan itsenäisesti Mamamoven valmennuksen. Saat valmennuksen edetessä itsellesi harjoitteet video- ja tekstiohjeina.

Ulkotreenit:

Ulkotreeneissä pääset nauttimaan liikunnasta yhdessä ryhmän kanssa.

Haluatko keskustella ennen valmennusta?

Usein on hyvä käydä keskustelu ennen valmennuksen valintaa.Voit varata minulta ilmaisen puhelinkeskustelun, jossa voimme käydä läpi tilannettasi, tavoitteitasi sekä keskustella, mikä valmennus olisi juuri sinulle sopivin.